Imatge del Moianès

Edu.moianès

Espai edu.moianès

L'Espai edu.moianès s'emmarca en el projecte Millora de l'èxit escolar de la Diputació de Barcelona. Consisteix en un seguit d'accions adreçades cadascuna a les diferents franges d'edat dels nens/es d'entre 0 i 16 anys.

La finalitat d'aquest espai que hem anomenat edu.moianès és per una banda oferir als nens i nenes la possibilitat de tenir un espai on poder fer les tasques encomanades des de l'escola amb altres companys i adquirir hàbits d'estudi, i per l'altra tenir un espai de joc amb companys d'altres cursos per fomentar el temps lliure com a temps de participació i educació en valors.
Alguna de les accions que es porten a terme dins d'aquest projecte són: l'espai família, la ludoteca mòbil, el projecte Ítaca, l'Aula Oberta...


LUDOTECA
A l'eduteca fem una estona de deures i després anem a jugar tots junts, intentant no enfadar-nos i compartint els jocs i les decisions entre tots.

Aquest any les monitores cada dia ens proposaran noves activitats per a passar-ho molt bé.


HORARIS PER POBLES

Aquest mes de novembre oferim el servei de Ludoteca "Espai edu.moianès" pels alumnes de 6 a 12 anys. Inscripcions obertes!

Horaris: 
- Calders - els dilluns de 5 a 2/4 de 7 a l'Escola
- Castellcir - els dimecres de 3 a 2/4 de 5 al Local Social
- Castellterçol - els dijous de 5 a 2/4 de 7 a l'Escola
- L'Estany - els divendres de 2/4 de 5 a 6 a l'Escola
- Moià - els dijous de 5 a 2/4 de 7 a Can Carner
- Monistrol de Calders- els dimarts de 5 a 2/4 de 7 a la Sala Petita
- Sant Quirze Safaja - els divendres de 2/4 de 5 a 6 a l'Escola
- Santa Maria d'Oló - els dilluns i dimecres de 5 a 2/4 de 7 a l'Escola