Imatge del Moianès

Taulell d'ofertes del Servei d'Ocupació del Moianès

Dependent/a de botiga Moià

Referència:
278424 dependent/a de botiga
Data de l'oferta:
11/03/2019
Ocupació:
Venedors de botigues i magatzems
Població:
Moià
Formació:
Informàtica / Nivell: Programari d'Ofimàtica, internet i correu electrònic / Usuari mig - molt important. Idioma / Nivell: Català i Castellà / Experimentat C1 / Obligatori
Experiència:
24 mesos d'experiència. Molt important.
Horari:
De dimarts a dissabte de 10 a 13:30 i de 17 a 20, diumenge de 10 a 13:30
Tipus de contracte:
Durada del contracte: Més de 3 i menys de 6 mesos (40 hores) Contracte prorrogable: Si (amb opció mitja jornada o reforç de cap de setmana) Data d'incorporació: immediata.
Data de l'última actualització:
11/03/2019
Observacions:
Tasques específiques: Dependent/a de botiga de roba i complements. La persona haurà de portar la gestió de la botiga de dimarts a divendres i dissabtes i diumenges tindrà a una altra persona amb ela. Obrir la botiga, atenció al client, assessorament a la venda, cobrament clients i quadrar caixa, aparadorisme, ordre i col·locació de la mercaderia a la botiga, control d'estocs i notificació d'existències a fi de fer comandes. Inicialment 40 hores per una baixa d'uns mesos amb possibilitat d'ampliació a mitja jornada o caps de setmana quan finaltizi la baixa. 

Capacitats requerides: Persona responsable i de confiança. Que tingui ganes de treballar, amb iniciativa i autonomia, amb capacitat per estar sola en una botiga i portar-ne la gestió. Amb bon tracte amb les persones, amb faciltiat de comunicació i dots comercials. Amb implicació i compromís. Amb capacitat de resolució. 


Interessats en l’oferta envieu cv a través del correu electrònic: som@consorcidelmoianes.cat. O bé truqueu al 93.830.14.18

Més informació sobre l’àrea: som@consorcidelmoianes.cat