Imatge del Moianès

Taulell d'ofertes del Servei d'Ocupació del Moianès

Educador/a social

Referència:
252949
Data de l'oferta:
06/10/2017
Ocupació:
Educador/a social en àmbit geriàtric
Població:
Castellcir
Formació:
Titulació: Diplomatura o Grau - Ciències socials i jurídiques - Educació Social - obligarori Català i Castellà - Experimentat C1 - obligatori.
Tipus de contracte:
Eventuals, per circumstàncies de la producció Durada del contracte: Entre 1 i 3 mesos amb possibilitat d'indefinit. Prorrogable: si
Data de l'última actualització:
06/10/2017
Observacions:
Tasques específiques: coordinació del projecte ACP (Atenció Centrada Persona), implicar-se i participar en les activitats de la vida diària, acompanyar a l'equip gerocultora ren l'organització diària, elaboració d'hitòries de vida, elaboració de documentació de preferències individualitzades, realitzar mapes comportamentals, organització d'aniversaris i planificació de sortides de la comunitat, idear espais de participació, vetllar perquè es respectin les preferències i rutines de cadascú en el marc de l'ACP, realització de consentiments informats, voluntats anticipades i planificació anticipada de voluntats. 

Capacitats requerides: Responsabilitat, empatia, organització, treball i col·laboració en equip, flexibilitat-adaptació, assertivitat, lideratge, compromís amb el projecte de residència, autocontrol, autonomia - iniciativa, dinamisme i proactivitat.

Data d'incorporació: 06/11/2017

Interessats en l’oferta envieu cv a través del correu electrònic: som@consorcidelmoianes.cat. O bé truqueu al 93.830.14.18

Més informació sobre l’àrea: som@consorcidelmoianes.cat