Imatge del Moianès

Taulell d'ofertes del Servei d'Ocupació del Moianès

Perruquer/a amb experiència

Referència:
278328 perruquera
Data de l'oferta:
07/03/2019
Ocupació:
Perruquers/es
Població:
Moià
Formació:
Titulació: CFGM o FP en Perruqueria, formació en acadèmies privades - molt important. Idioma/ Nivell: Català i Castellà / Experimentat C1 / Molt important.
Experiència:
24 mesos d'experiència Obligatori
Tipus de contracte:
Durada del contracte: Temporal amb possibilitats d'indefinit Data d'incorporació : Immediata
Data de l'última actualització:
07/03/2019
Observacions:
Tasques específiques: Es busca perruquer/a experimentat/ada per treballar en una perruqueria a Moià. Haurà de realitzar totes les tasques que es poden donar en una perruqueria: rentar caps, tractaments, tints, tallat, recollits,... La perruqueria utilitza només productes naturals/ecològics. Hi ha d'haver tracte amb el client i també la part de neteja, cura i manteniment del lloc de treball. Inicialment una mitja jornada matins de dimarts a dissabte amb possibilitats d'ampliar. 

Capacitats requerides:
Es busca una persona experimentada, responsable, implicada i compromesa. Amb ganes de treballar. Amb facilitat per adaptar-se i aprendre la manera de treballar de la perruqueria i la utilització dels productes que s'utilitzen. Amb bona presència i bon tracte al client. Amb iniciativa i autonomia,i capacitat de resoldre les situacions del dia a dia. 

Interessats en l’oferta envieu cv a través del correu electrònic: som@consorcidelmoianes.cat. O bé truqueu al 93.830.14.18

Més informació sobre l’àrea: som@consorcidelmoianes.cat