Imatge del Moianès

Taulell d'ofertes del Servei d'Ocupació del Moianès

Responsable de neteja

Referència:
278332
Data de l'oferta:
07/03/2019
Ocupació:
Personal de neteja d'oficines, hostels i altres establiments similars
Població:
Sant Quirze Safaja
Formació:
Informàtica / Nivell: Català i Castellà / Experimentat C1 / Obligartori
Experiència:
24 mesos - obligatori
Tipus de contracte:
Durada del contracte: de març a agost, amb possibilitat d'ampliar Data d'incorporació: Immediata
Data de l'última actualització:
07/03/2019
Observacions:
Tasques específiques: Governant/a de l'equip de neteja: dirigir l'equip de neteja i coordinar les tasques d'un hostal amb capacitat per 200 persones, gestió de les comandes de bugaderia i control de qualitat del servei. Neteja d'habitacions d'hotels i d'espais comuns d'hostaleria. S'ofereix contracte eventual de març a finals d'agost amb possibilitats de continuïtat amb un horari de 8 a 17:00 ( amb possibilitar de torn partit en alguna ocasió ). S'ofereix manutenció i allotjament si es necessari. 

Capacitats requerides: Es busca persona responsable, compromesa, implicada, organitzada. Amb capacitat de lideratge i de gestió d'equips (té persones a càrrec). Amb iniciativa i autonomia, capacitat de resoluvió d'incidències, amb capaxcitat resolutiva per les tasques del dia a dia. 

Permís de conduir i vehicle: Si, tipus B - Recomanable per arribar al lloc de treball, però no obligatori. Interessats en l’oferta envieu cv a través del correu electrònic: som@consorcidelmoianes.cat. O bé truqueu al 93.830.14.18

Més informació sobre l’àrea: som@consorcidelmoianes.cat