Imatge del Moianès

Agenda del Consorci

Mentre estàs a l'atur treballa amb les idees

Data/es:
11 de desembre
Hora:
de 9 a 2 matí
Lloc:
Can Carner - Moià
Entitat organitzadora:
Consorci del Moianès
Adreça:
c/ Joies 11 -13
Telèfon:
93 830 14 18
Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear un ambirent agradable en el qual els participants ens donin permís per aprofundir en el coneixement personal a través d'eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals.

Calendari: 11 de desembre del 2017
Horari: de 9 a 2 del matí

CURS: MENTRE ESTAS A L’ATUR TREBALLA AMB LES IDEES (5H)

Gratuït


A qui s’adreça
: El curs s’adreça a persones que estiguin en situació d’atur i que vulguin engegar el seu projecte empresarial. No és imprescindible que el tinguin ben definit.

Objectiu:
L’objectiu de la jornada és experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

Calendari:
una única sessió de 5h el dilluns 11 de desembre de 9 a 2 del matí.
Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear un ambient agradable en el qual els participants es donin permís per aprofundir en el coneixement personal a través d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals.

Lloc:
Can Carner. Moià.

Inscripcions: Informar-se al Servei d’Empreses del Consorci del Moianès a través del correu electrònic a empreses@consorcidelmoianes.cat o via telefònica al 938 301 418.