Imatge del Moianès

Agenda del Consorci

Tastets d'Oficis

Data/es:
octubre.desembre
Entitat organitzadora:
Cosnorci del Moianès
Telèfon:
938301418
Vols conèixer un ofici concret? Anima't a conèixer les competències de l'ofici i explora noves opcions per la teva trajectòria professional. 

TASTET D'OFICI : ATENCIÓ AL PÚBLIC - ADMINISTRATIU/VA (24h)
T'atrau el món de l'administració però mai has desenvolupat activitats admnistratives? En aquest tastet t'oferim eines per apopar-t'hi: organització de tasques, gestió del temps, ús dels recursos informàtics, comunicació intern i externa, atenció al client.

Calendari i lloc: pendent concretar
TASTET D'OFICI: SECTOR HOSTALERIA I MANIPULADOR D'ALIMENTS (27h)
L'hostaleria és un dels sectors amb possibilitats de trobar feina! No hi has treballat mai i no saps quines són les tasques bàsiques que s'han de fer? En aquest tastet t'introduirem en l'ofici de cambrer/a i d'ajudant de cuina. I a més, inclou el curs de manipulador d'aliments amb intol·leràncies i al·lèrgens.

Calendari i lloc: pendent concretarTASTET D'OFICI: PEÓ DE MAGATZEM (24 h)

Amb aquest tastet podràs obtenir una visió global de les tasques d'aquest ofici. Coneixeràs les funcions de manutenció, emmagatzematge i previsió de comandes, i descobriràs l'aplicació de les noves tecnologies a les funcions organitzatives de magatzem. A més, el tastet inclou el curs pràctic i teòric per obtenir el certificat de conductor de carretons elevadors. 

Calendari: del 7 al 23 de novembre
Horari: dimarts i dijous de 9 a 1 del matí 
Lloc: Can Carner. Moià.