Imatge del Moianès

Notícies

20 joves participants als programes Fem ocupació per joves i Joves per l'ocupació

Data/es:
04/01/2017
20 joves participants als programes Fem ocupació per joves i Joves per l’ocupació.

En el cas dels joves cal destacar els dos programes que s’han gestionat conjuntament amb el SOM (Servei d’Ocupació del Moianès): Fem ocupació per joves i Joves per l’ocupació. Ambdós projectes han estat planificats amb l’objectiu de garantir que els joves puguin obtenir una qualificació especialitzada i les competències necessàries per entrar i romandre al mercat de treball.

En el programa Fem Ocupació per Joves, dels 6 participants inicials, s’han aconseguit 5 contractes de treball en 5 empreses del territori i s’han portat a terme tot un seguit d’accions formatives vinculades al mòdul Com gestionem l’atenció amb el client.

En el programa Joves per l’Ocupació hi ha hagut un total de 14 participants que han realitzat 180 hores de formació en Auxiliar de magatzem i conductor de carretons elevadors. D’aquestes persones participants, 5 joves s’han beneficiat d’insercions laborals i/o pràctiques en empreses.

Amb relació a joventut, també cal destacar el suport a la posada en marxa dels espais joves de Castellterçol i Santa Maria d’Oló, així com a diferents projectes de dinamització juvenil i a sol•licituds de subvencions en el marc del Pla Nacional de joventut.