Imatge del Moianès

Notícies

Acte de constitució del Consorci del Moianès per la legislatura 2011-2015

Data/es:
02.11.11

Dionís Guiteras, nou president del Consorci del Moianès


Dimecres 2 de novembre es va constituir el nou Consorci del Moianès per la legislatura 2011-2015 amb una nova junta formada per l’alcalde de  Moià, el Sr. Dionís Guiteras Rubio com a president del Consorci, el Sr. Ramon Riera de la Diputació de Barcelona com a Vicepresident primer, la Sra. Anna Guixà, regidora de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja com a vicepresidenta segona, l’alcalde de Castellterçol, el Sr. Vicenç Sánchez com a vicepresident tercer i el Sr. Josep Viladrich president de l’Associació de Serveis Turístics del Moianès com a vicepresident quart.

Tots ells van anunciar que aquesta nova legislatura serà clau per decidir el futur del Consorci del Moianès i per la constitució d’un nou model de gestió del territori, ja que aquests 15 anys de treball conjunt i de cooperació entre els deu municipis presenten una maduració tècnica i una dinàmica de treball que pot ser la clau per afrontar la situació actual i per consolidar els serveis que ofereix actualment, i per estudiar la viabilitat de mancomunar nous serveis.

Durant l’acte es va donar un agraïment especial a tots els membres de la junta anterior per l’esforç, el treball i el compromís que han mostrat durant l’anterior legislatura i en especial, el Sr. Josep Montràs i Rovira pels 15 anys com a president del Consorci del Moianès


Per més informació:
Consorci del Moianès
93.830.14.18
desenvolupament@consorcidelmoianes.cat
www.consorcidelmoianes.cat