Imatge del Moianès

Notícies

Torna l’Escola d’emprenedors del Moianès

Data/es:
Del 8 al 19 de juliol
Del 8 al 19 de juliol torna l’Escola d’Emprenedors del Moianès, que ja celebra la sisena edició i té “Aprendre a emprendre” com a lema. Aquesta formació gratuïta que el Consorci del Moianès ofereix als moianesos ha gaudit de molt bona acceptació en les 5 edicions anteriors.

Els cursos, que duraran dues setmanes, amb 10 sessions de 4 hores diàries, tenen per objectiu impulsar l'esperit emprenedor i capacitar aquells qui vulguin en la creació d'empreses.

El Diccionari de la Llengua Catalana ens diu que emprendre és posar-se a fer, començar (una cosa, especialment que suposa un esforç considerable, que Inclou dificultats, riscos, etc.) i posa com a exemples: emprendre una feina, una tasca, una obra, un negoci, un viatge. Qui de nosaltres no ha emprès ? Tots hem fet coses que ens han suposat esforç i dificultats al llarg de la vida, estem emprenent constantment i això ens dóna moltes eines, aptituds i capacitats per a emprendre projectes de tipus més empresarial.

L’emprenedoria també consta de diversos ingredients que cal combinar adequadament per aconseguir un bon resultat, entre els quals hi ha l’actitud, les aptituds, l’entorn, i el temps entre d’altres. L’escola d’emprenedors ens permetrà descobrir i endreçar les pròpies capacitats i recursos (els “ingredients”) a l’hora d’impulsar projectes de qualsevol tipus.

L’Escola d’Emprenedors del Moianès ens ajuda de fer aflorar, descobrir i adquirir eines per a posar nom i metodologia a allò que volem fer, a aquella idea que tenim. El curs ens ensenya a convertir aquesta idea en un mapa de recursos personals i professionals que ens permeti tirar endavant un projecte

Professors de la Universitat de Manresa, consultors , empresaris i gestors, experts tan en l’emprenedoria com en la gestió d’empreses, ens dibuixaran el recorregut a transitar per decidir-nos a emprendre un negoci, un projecte, una empresa, així com els processos que cal dur a terme i la planificació necessària.

La primera sessió serà sobre “La Idea”, que és el punt de partida imprescindible. Posteriorment ens explicaran com convertir-la en un projecte per construir els fonaments d’un negoci. Seguidament s’entrarà en el procés, o les fases que ens caldrà passar per emprendre.

Més informació aquí
Destaquem