Imatge del Moianès

Notícies

Fòrum el Moianès Ve de Gust 2018

Data/es:
06/03/2018
El passat 6 de març, va tenir lloc el Fòrum el Moianès Ve de gust 2018, un espai de trobada dels establimetns turístics, comercials, alimentaris i sector públic del Moianès.

Varem presentar el pla d'acció de turisme pel 2018, el compromís de qualitat turística Biosphere, el projecte Punts d'Informació turística i el projecte Tourism Data System (recull de l'índex d'ocupació turística pels allotjaments). 
Treballem per promocionar el destí turístic del Moianès.

Oriol Battló, president del Consorci, i Teresa Soler, tècnica de l'àrea de dinamització turística i comercial, van presentar-nos el Pla d'Acció de Turisme pel 2018. A continuació, en Xavier Font de l'Oficina de Turisme de la Diptuació de Barcelona ens va explicar el compromís per la sostenibilitat Biosphere i Dionís Guiteras, president del Consell Comarcal i vicepresident de la Diputació de Barcelona, va fer entrega dels distintius a les empreses participants al projecte punts d'informació turística. 
L'acte va acabar amb l'explicació del programa Tourism Data System, pels allotjament, per tal de poder calcular el seu índex d'ocupació turística. 

A l'acte hi van asistir més de 30 participants.