Imatge del Moianès

Notícies

Setmana Bio al Moianès - la Ruta de l'Espelta

Data/es:
2 de juny
El passat 2 de juny es va fer una visita guiada pel recorregut que fa l’espelta, des del camp fins a la taula: un procés que al Moianès té lloc en un espai de menys de tres quilòmetres! Es varen poder visitar un camp de la finca La Grossa, es va veure com es mol el gra al molí de Natureco i, finalment com es fa la pasta a l’obrador de Pastes La Moianesa. Al Moianès hi varen participar una trentena de persones.
La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és una iniciativa que agrupava un seguit d’actuacions amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer el sistema de producció i alimentació ecològic, i difondre’l i promocionar-lo conjuntament, i que es va organitzar des del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. En el cas del Moianès, cal destacar que la “ruta de l’espelta” va ser premi a Biocultura 2010.