Imatge del Moianès

Notícies

Forma’t i Ocupa’t al Moianès: Nous cursos octubre – desembre 2018

Data/es:
setembre 2018

El Consorci i el Consell Comarcal del Moianès han programat nous cursos fins a finals d’any, i que s’adrecen a emprenedors, empreses i particulars.

Hi trobem formació adreçada a les persones, amb l’objectiu principal de formar aquelles persones o bé que estan en procés de recerca de feina, o bé que volen millorar la seva ocupabilitat. Com  en altres edicions hi trobem càpsules de recerca de feina especialitzades, tallers d’objectiu trobar feina, xerrades d’assessorament laboral, idiomes, informàtica, i també mòduls concrets i específics com ara el d’agricultura ecològica, patrimoni i restauració d’espais, hosteleria i restauració, comerç i atenció al públic, manipulador d’aliments... 

Hi trobem formació adreçada a emprenedors i empreses, ja sigui transversal, com ara: xarxes socials, idiomes, llei de protecció de dades, gestió per autònoms, reducció de costos, ... o bé dirigida a sectors específics, com el comercial, el turístic o l’alimentari, sectors amb un alt potencial a la comarca. L’objectiu principal és formar les empreses per millorar la seva gestió i competitivitat i ajudar als emprenedors  a crear i consolidar el seu negoci.

I també des del Consell Comarcal s’organitza formació específica per públics concrets, com ara joves, gent gran, ludoteques per infants, ... i també formació relativa a consum, i per a l’obtenció de títols oficials, com les proves d’accés a grau superior i a grau mig, entre d’altres.

Trobaràs  tota la informació a les webs: www.consorcidelmoianes.cat i www.ccmoianes.cat. Ara tens l’oportunitat de formar-te. Informa-te’n!!