Imatge del Moianès

Notícies

AJUT EXTRAORDINARI PER A PERSONES TREBALLADORES AFECTADES PER UN ERTO (COVID19) I A PERSONES AMB CONTRACTE FIX-DISCONTINU BENEFICIÀRIES DE LA PRESTACIÓ ECONÒMICA

Data/es:
del 15 al 25 de febrer de 2021

El Servei d'Ocupació de Catalunya obre el tràmit d'inscripció prèvia per sol·licitar l'ajut extraordinari dirigit a persones treballadores afectes per un ERTO a conseqüència de la COVID19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàres de la prestació extraordinària. 

Aquest ajut serà econòmic en un sol pagament, l'import del qual es decidirà un cop tancat el període d'inscripció prèvia i es passi a sol·licitud. Els requisits per accedir són residir a Catalunya, estar afectat per un ERTO viu al desembre de 2020 o ser beneficiari de la prestació extraordinària com a fix discontinu.

El full d'inscripció serà actiu del 15 de febrer a les 09:00 al 25 de febrer a les 15:00 i s'haurà d'omplir amb les dades de la persona afectada i les de l'empresa en ERTO. S'haurà d'enviar de forma telemàtica a través de la pàgina web de l'Oficina de Treball (no requerix signatura electrònica).

Si necessites informació i/o suport per realitzar aquest tràmit posa't en contacte amb nosaltres!

Informació Oficina de Treball de Catalunya https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ajuts-extraordinaris-per-al-manteniment-de-lactivitat-economica-enfront-la-covid-19-2021-/