Imatge del Moianès

Notícies

EL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS CONVOCA LA PRESELECCIÓ DE 13 LLOCS DE TREBALL EN EL MARC DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Data/es:
Presentació de sol·licituds fins el dia 12 de desembre

En data 4 de desembre ham sortit publicades les bases del procediment de preselecció de 13 persones per contractar en el marc del projecte de Treball i Formació del SOC.

Es tracte d'un projecte que preveu la contractació de persones en situació d'atur de llarga durada per llocs de treball com brigades de manteniment, personal de neteja, suport administratiu, vetallador/a i monitor/a de lleure així com un/a coordinador/a del projecte. 

Les durades dels contractes van entre els 6 mesos i els 12 mesos, en funció de la línia de treball i de les característiques de les persones que hi poden accedir.

Consulteu les bases en aquest link

http://www.ccmoianes.cat/actualitat/noticies/anunci-de-les-bases-i-la-convocatoria-publica-que-han-de-regir-el-proces-de-preseleccio-de-13-persones-del-programa-treball-i-formacio-del-consell-comarcal-del-moianes.html 

Si voleu participar d'aquest procés cal que fer arribar la vostra sol·licitud, tal i com s'especifica a les bases, fins el dia 12 de desembre al Consell Comarcal del Moianès.