Imatge del Moianès

Notícies

Programa 30 Plus - Contractació de persones majors de 30 anys

Data/es:
16/02/2017
El Consorci del Moianès inicia el “programa 30 Plus”, del Servei d’Ocupació de Catalunya, amb l’objectiu de fomentar la ocupabilitat de persones en situació d’atur majors de 30 anys.

En el marc del Programa "30 Plus" es duen a terme actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur de 30 anys i més.
Aquestes actuacions es fonamenten en incentivar la contractació de persones per part de les empreses del territori, amb una subvenció per pagar una part del sou del treballador, durant un periode d’entre 6 i 9 mesos. La participació en el programa, inclou una formació adaptada al lloc de treball d’un mínim de 60 hores, per la persona contractada.

El termini màxim per poder realitzar un contracte dins d’aquest programa és l’1 d’octubre de 2017.

Així que si tens més de 30 anys, estàs en situació d’atur i vols aprofitar aquesta oportunitat de treball i formació, truca al 93.830.14.18 per concertar una entrevista al SOM-Servei d’Ocupació del Moianès. I si sou una empresa interessada en contractar personal a través d’aquesta subvenció, poseu-vos en contacte amb nosaltres.