Imatge del Moianès

Destaquem

 • Formacio online juliol 2020

  Us presentem la programació on-line del Consell Comarcal i el Consorci del Moianès pel mes de juliol!  Segur que hi ha un curs per tu!
  Informa't i inscriu-te!!
 • Convocatòries públiques del Consell Comarcal del Moianès

  Consulta les convocatòries públiques obertes del Consell Comarcal del Moianès:

  - Borses de treball d'Educació social o habilitats/ades, d'Integradors/es socials, Arquitectes - Termini de presentació de sol·licituds: Dijous 9 de juliol. 

  - Funcionari interí, de la plaça d'arquitecte/a tècnic/a o equivalent: Dimarts 7 de juliol. 

   
 • Ajuts al lloguer 2020

  1. Ajuts lloguer COVID19, per a contribuir a minimitzar l'impacte econòmic i social de la Covid-19. Van dirigits a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econòmic i social de la COVID-19.
  Es podrà realitzar la sol.licitud a través d’aquest enllaç (de moment es suspenen, de forma cautelar, la presentació de sol·licituds d'aquests ajuts, fins que la tramitació i valoració de les sol·licituds ja presentades permetin analitzar la suficiència del crèdit que faci viable la continuació o no de la presentació de noves sol·licituds)

  2. Ajuts per al pagament del lloguer per a l'any 2020 - oberta la convocatòria.
  Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juliol.

  3. Ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans per a l'any 2020 - oberta la convocatòria.  Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juliol.


El temps

Dimecres,
8 Juliol de 2020