Imatge del Moianès

Serveis turístics

La comarca del Moianès, situada entre les comarques del Bages, Osona i Vallès Oriental, us descobreix un gran ventall d'opcions per allotjar-vos, que combinades amb la seva gastronomia, cultura, paisatge i tracte humà, faran de la vostra estada una experiència que de ben segur repetireu.

  • Ja sigui dormir en un allotjament rural, hotel, apartament, casa de colònies... les propostes són plenes de personalitat, qualitat i servei. I és que trieu l'allotjament que trieu, en qualsevol indret de la comarca, la tranquil·litat, el tracte familiar i el contacte directe amb la natura i el món rural hi són assegurats.
  • Parlar del Moianès també és parlar de la seva cuina com a reflexe d'un paisatge que proporciona una matèria primera de gran qualitat. Des de l'agricultura i la ramaderia, els fruits del bosc o la caça, els productes ecològics..., s'aconsegueix elaborar gustosos plats carregats de personalitat i enginy, com l'assortit de bolets, embotits, carns, formatges,... i evidentment, el típic baiaton.
  • Al Moianès també hi trobareu esport, aventura, motor, cultura o tranquil·litat.  Hi podreu passejar a cavall, en bicicleta o a peu; fer classes de salt i doma; veure el paisatge des de l'aire amb ultralleuger; jugar a golf, fer supercross, motocrosss o trial al circuit verd; fer activitats escolars i de lleure; endinsar-se a la prehistòria, seguir la Ronda; descobrir on va viure Enric Prat de la Riba i Rafael Casanova o els monjos agustinians...  Totes aquestes activitats i moltes més per passar-s'ho bé al Moianès, comarca amb un entorna natural fantàstic.

"El Moianès ve de gust, com més va, més. Perquè és una terra que ho té tot i és oberta als quatre vents i l'horitzó llampant. Es terra de gustos que calen".  (Pep Palau).

El Moianès ve de gust !!

Destaquem