Imatge del Moianès

Activitats turístiques

El Forn de la Calç

Població:
Calders
Adreça:
Ctra. N 141 c , km 12
08275 Calders
Telèfon:
93 830 91 59 / 93 820 23 32 / 646 60 15 80
Web:
http://www.cacis.cat
Correu electrònic:
info@cacis.cat
Horari:
Caps de setmana. Visites concertades.

El Centre d'art i sostenibilitat el Forn de la Calç de Calders (CACIS) vol ser un punt de trobada entre cultura, història i sostenibilitat.

S'han recuperat uns antics forns de calç, per la seva singularitat, estat de conservació i valor arquitectònic i industrial, amb l'objectiu d'establir un centre d'art contemporani i sostenible.

El centre es dedica a la investigació, producció i exhibició de projectes de cultura i art contemporanis, en totes les seves vessants, especialment en les relacionades amb l'ecologia i el medi natural.

El centre disposa d'una sala permanent on s'exposa un recull històric i tècnic dels forns de la calç de Calders; un espai d'exposicions temporal (pintura, escultura, fotografia...); un espai escènic a l'aire lliure amb activitats de teatre i música; elements Bio arquitectònics i tècnics sostenibles; tallers de tecnologia, creació i pensament contemporani adreçats a estudiants, creadors i artistes; visites als forns de calç i espais annexes.Enllaç relacionat: www.cacis.cat

Destaquem