Imatge del Moianès

Espai SOM-HI!! Club de la feina i Activitats del SOM

Des del SOM (Servei d’Ocupació del Moianès) t'oferim eines i recursos per ajudar-te en el procés de buscar i trobar feina.

- Treballem el curriculum vitae i la carta de presentació per tal de que el puguis presentar a les ofertes que t’interessen o bé fer auto-candidatures a diferents empreses

- T’informen sobre els diferents canals de recerca de feina existents i et donem suport per iniciar la cerca de feina a través d’alguns d’ells (premsa, internet, xarxa de coneguts, ...)

- Et donem l’agenda per trobar feina on hi ha informació sobre el procés de recerca de feina i un espai per fer anotacions i portar un control de les empreses que has visitat,de les ofertes a les que t’has presentat, de les entrevistes a les que has anat, ...

- Disposem de cartelleres amb informació diversa sobre la recerca de feina: ofertes de feina que gestiona el SOM, altres ofertes de feina, premsa comarcal, notícies d’interès, recursos per la recerca de feina, ...

- Editem i t’enviem per correu electrònic el butlletí “Objectiu trobar feina!” cada mes amb la informació sobre la programació formativa, les ofertes de feina i informacions i recursos d’interès

- T’ajudem a identificar quines són les teves competències i habilitats i com potenciar-les per trobar feina, així com identificar els punts de millora i poder-los treballar

- T’informem de totes les novetats respecte al procés de recerca de feina, novetats legislatives, ...

- A més, en el mateix espai SOM-hi – Club de la feina! trobaràs la cartellera amb informació sobre com crear una empresa i ajuts existents ja que és una altra manera d’inserir-te en el mercat laboral! Si no tinc feina... me la invento!

L’últim divendres de cada mes de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia es portarà a terme un taller de recerca de feina per totes aquelles persones que han fet una entrevista al SOM i volen iniciar el procés de recerca de feina. En aquests tallers es treballaran tots els aspectes relacionats amb com i on buscar feina però sobretot tenint en compte les competències que té cadascú! El mercat de treball ha canviat i per tant també ho ha fet la manera de buscar feina!

Hem de conèixer aquestes novetats i saber-les aplicar en el nostre cas! És imprescindible que passis per aquests tallers si vols realitzar un procés de recerca de feina amb èxit!

Per assistir a les sessions de recerca de feina és imprescindible inscriure’t al Consorci del Moianès a través del correu electrònic som@consorcidelmoianes.cat, trucant al 93.830.14.18 o venint presencialment a l’oficina del Consorci del Moianès situada a Can Carner c/ Joies, 11-13 de Moià.

A més, cada dimecres d’11 del matí a 1 del migdia disposes de l’espai “els dimecres al telecentre” on podràs accedir lliurament al telecentre del Moianès o a l’espai SOM-hi – Club de la feina! i rebràs l’acompanyament i el suport de la tècnica del SOM per resoldre els teus dubtes, ajudar-te en la realització dels tràmits per buscar feina, ... No cal confirmar assistència!


SERVEIS


- Orientació i assessorament per la inserció laboral i creació i seguiment d'itineraris d'inserció professionalitzadors

- Borsa d'ofertes de treball, borsa de pràctiques laborals en empreses del territori i borses de treball especialitzades per sectors professionals.

- Tallers de tècniques de recerca de feina

- Cartellera informativa: ofertes de feina, premsa, formació, notícies d'interès,...
materials i eines de consulta

- El butlletí “Objectiu trobar feina!”

- Els dimecres al telecentre

I a més...

- Punt d’Orientació Professional i formació
- Informació i assessorament sobre acreditacions de competències i qualificacions professionals
- Serveis especialitzats en coaching, motivació, capacitació, planificació econòmica familiar, ...
- I formació per la millora del teu curriculum! Consulta la nostra oferta formativa.

Consulta l'Eina d'intentificació de competències per la recerca de feina!
Destaquem