Imatge del Moianès

Notícies

Nou programa Pla de Viabilitat Empresarial

Data/es:
01.03.21

Fes l'anàlisis de viabilitat de la teva empresa i prepara-la perquè segueixi essent viable en el futur.

Un programa de país 100% subvencionat, que compta amb els/les millors professionals d’assessorament especialitzat en pimes, i és concebut per empresaris/ àries per ajudar a altres empresaris/àries.


El Pla de Viabilitat Empresarial està dirigit a:

- Empreses fins a 249 treballadors i amb 3 o més anys d’activitat.
- Empreses amb matriu o centre de decisió a Catalunya.
- Sectors d’activitat que hagin patit de forma rellevant les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19.

Com inscriure's?

Fase 1: Diagnòstic de la situació i de la viabilitat de l’empresa

1.- Entreu a la web www.plaviabilitat.cat
2.- Feu inscripció amb les vostres dades de contacte, i, us faran arribar un enllaç i les instruccions per accedir i omplir un formulari d’autoavaluació de 60 preguntes, relacionades amb l’àmbit econòmic, financer, laboral, estratègic comercial i d’organització de l’empresa.
3.- Rebreu un informe complert i personalitzat amb una nota (0/10) valorant 10 eixos de gestió i 48 indicadors, i amb conclusions, recomanacions i una anàlisi comparativa sectorial (Informe de viabilitat).

En segona i tercera fase, s’estudiarà l’informe de recomanacions, es definiran els punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat de l’empresa, i es farà un acompanyament per definir les palanques i implementar les accions oportunes (prèviament l’empresa ha hagut de ser seleccionada per una comissió d’avaluació).
 

Més informació clicant AQUÍ