Imatge del Moianès

Notícies

S'OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA DEL PROCEDIMENT ACREDITA'T

Data/es:
fins el 31 de març de 2021

Actualment està oberta una nova convocatòria del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals adquirires a través de l’experiència laboral o de vies no formació de formació. En aquesta ocasió per quasi 40 àmbits professionals com per exemple activitats auxiliars de magatzem, activitats comercials, administració i finances, atenció a persones en situació de dependència, automoció, cuina i gastronomia, emergències sanitàries, instal·lació de telecomunicacions, jardineria i floristeria, lleure, neteja, sistemes microinformàtics i xarxes o transport i logística, entre molts d’altres.

Si tens experiència laboral en un àmbit professional i/o has realitzat cursos de formació no homologats sobre aquesta professió i vols acreditar les teves competències homologant-se a un títol de formació professional, aquesta és la teva oportunitat!

Des del SOM et podem donar un cop de mà!

Fins al 31 de març de 2021 es poden presentar de forma telemàtica les sol·licituds de preinscripció al procés!

Si vols més informació pots consultar el següent enllaç http://acreditat.gencat.cat/ca/convocatories/2021/ o bé posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en la realització dels tràmits que necessitis!

Anima’t i acredita’t!